fbpx
luni, mai 29, 2023

Daniel Constantin: Sunt într-o situație ireconciliabilă cu Dan Voiculescu

Citește Și

- Advertisement -

daniel constantinConflictul de la distanţă dintre fondatorul PC, Dan Voiculescu şi actualul şef al formaţiunii, Daniel Constantin, nu s-a stins. Într-un interviu pentru Gândul, actualul lider spune că este, „într-o situaţie ireconciliabilă” cu cel care l-a susţinut în urmă cu cinci ani la şefia partidului.

Daniel Constantin spune că atacurile lui Dan Voiculescu fac rău partidului.

Daniel Constantin: E un conflict care există de mai mult timp. Cred că astăzi, din păcate, suntem într-o situaţie ireconciliabilă. Nu mi-am dorit acest lucru, nu am înţeles de ce acele reacţii. Cert este că după ce s-a întâmplat această condamnare şi după alegerile prezidenţiale s-a început un atac, am devenit o ţintă principală, o campanie de presă.

- Advertisement -

Daniel Constantin a evitat să spună clar care sunt motivele conflictului, însă a transmis că nu mai există vreo cale de împăcare cu Dan Voiculescu deoarece „s-a ajuns prea departe”. Reacţia sa vine după ce, la începutul anului, într-un mesaj adresat din închisoare tuturor duşmanilor său, Dan Voiculescu l-a pomenit şi pe Daniel Constantin.

„2014 a fost un an greu, în care am trăit apogeul luptei mele politice cu Băsescu Traian, atacurile perfide venite din partea Elenei Udrea si Monicăi Macovei şi lipsa de conştiinţă a lui Emilian Eva, Daniel Constantin şi Camelia Bogdan. 2015 va fi anul în care Băsescu, Udrea, Macovei, Daniel Constantin vor fi judecaţi de Dumnezeu, dar şi de Justiţie. Eu nu-mi doresc decât ca Justiţia să facă dreptate”, spunea Dan Voiculescu, de după gratii.

Daniel Constantin a devenit cel mai tânăr preşedinte de partid în 2010, în urma congresului extraordinar al Partidului Conservator, cu sprijinul fondatorului Dan Voiculescu.  

- Advertisement -

Sursa: www.digi24.ro

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

VIDEO Trei mașini implicate într-un accident în Ploiești

Trei mașini au fost implicate într-un accident rutier luni după-amiază, 29 mai, în Ploiești. Accidentul s-a produs în zona...

Mai Multe Articole Ca Acesta