fbpx
luni, mai 27, 2024
spot_img

Deputatul Ion Eparu este președintele interimar al PRU Prahova

Citește Și

- Reclamă -

Deputatul Ion Eparu a fost desemnat președintele interimar al PRU Prahova.

„În urma deciziei președintelui Partidului România Unită, Bogdan Diaconu, din data de 5 septembrie 2016, deputatul Ion Eparu a fost desemnat președinte interimar al Filialei Prahova a PRU, până la desfășurarea Conferinței județene.

- Reclamă -

“Îi asigur pe ploieșteni și pe prahoveni că îmi voi păstra același nivel de implicare în problemele comunităților locale, așa cum m-au cunoscut. În calitate de președinte interimar al Partidului România Unită din Prahova, principalul meu obiectiv va fi acela de a consolida echipa care deja există în Prahova, prin reorganizarea activității filialei județene, asigurând reprezentativitatea PRU cu membri, simpatizanți și militanți, în toate localitățile județului. Vom fi extrem de bine pregătiți pentru a intra în campania electorală de la finalul acestui an, cu un program adaptat realităților din țară, pentru a obține rezultate semnificative în alegerile parlamentare”, a declarat noul președinte PRU Prahova, deputatul Ion Eparu.

Transferul atribuțiilor s-a realizat în cadrul Biroului Județean al Filialei Prahova a Partidului România Unită, întrunit luni, 12 septembrie 2016. Acesta a decis numirea domnului Octavian Popina în funcția de președinte interimar al Organizației municipale PRU Ploiești. În cadrul Biroului Județean au mai fost cooptați parlamentarii PRU din Prahova, Daniel Savu, Sorin Teju, Sebastian Ghiță și Răzvan Tănase.”

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Modificări WhatsApp: Utilizatorii spun că sunt scârbiți

Acum deținută de gigantul tech Meta, WhatsApp a anunțat recent unele dintre cele mai mari actualizări pentru iPhone și...