Miercuri dimineaă, polițiștii din Ploiești efectuează 4 percheziții la persoane bănuite de tentativă la infracțiunea de furt calificat. 3 persoane vor fi fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

La data de 5 iunie a.c., polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Ploiești efectuează 4 percheziții la locuințele unor persoane din municipiu bănuite de săvârșirea a două tentative la infracțiunea de furt calificat.

Din cercetări, a rezultat faptul că, începând cu data de 11 mai a.c., persoanele bănuite ar fi încercat să sustragă diferite bunuri din incinta a două societăți comerciale din municipiu.
Aceștia ar fi acționat pe timpul nopții, purtând cagule, și pătrunzând prin efracție în sediile societăților comerciale vizate. În niciunul dintre cazuri, aceștia nu au reușit să sustragă niciun bun.

sponsor
sponsor
sponsor
sponsor

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat la aproximativ 30.000 de lei (daunele cauzate de pătrunderea prin efracție și activitatea de căutare a bunurilor de valoare).

Trei persoane urmează să fie aduse la sediul poliției pentru audieri.

Comunicat IPJ Prahova

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here