fbpx
luni, mai 29, 2023

Directorul Rosal Ploiești, fost director al CSM Ploiești și fost șef al Poliției Locale Ploiești, acuzații grave de constituire de grup infracțional organizat și inducerea în eroare a organelor judiciare

Citește Și

- Advertisement -
Directorul Rosal Ploiești, fost director al CSM Ploiești și fost șef al Poliției Locale Ploiești, acuzații grave de constituire de grup infracțional organizat și inducerea în eroare a organelor judiciare

Luni, 3 iunie 2019, zeci de angajați ai Rosal Ploiești au intrat în grevă, pe motiv că nu și-au primit salariile de mai bine de o lună de zile.
Nemulțumiți, oamenii au cerut și demisia conducerii Rosal Ploiești. În prezent, directorul societății Rosal Ploiești este Cătălin Ioniță.

De-a lungul timpului, presa locală a scris despre Ioniță că a înființat o firmă căpușă, prin care s-a abonat la contracte cu instituții ale statului. Cel mai mare contract a fost derulat cu CSM (Club sportiv Municipal Ploiești), când la conducerea instituției se afla Cezar Stoichiciu, un apropiat al directorului Rosal (foto mai jos). După ce Stoichiciu a plecat de la conducerea CSM, acesta a fost angajat la Rosal.

- Advertisement -

CITEȘTE și Firma directorului Rosal Ploiești, Cătălin Ioniță, vizată de o anchetă a Poliției Prahova. FOTO-DOCUMENTE

Foto: Cezar Stoichiciu și Cătălin Ioniță

Mai mult, un om de afaceri din Ploiești ne-a oferit o informație bombă.

Acesta va face o plângere penală împotriva lui Cătălin Ioniță, Cezar Stoichiciu dar și a lui Cristinel Toader (fost șef al Poliției Locale Ploiești – foto mai jos), precum și alți apropiați ai acestora printre care și Constantin Ispas (fost șef DGA), Emanuel Saghel (fost șef Serviciu BCCO) și Adrian Rădulescu (fost adjunct al șefului Poliției Prahova) pentru constituire de grup infracțional organizat, inducerea în eroare a organelor judiciare și mărturie mincinoasă.

- Advertisement -
cristinel toader
Cristinel Toader

Cei trei polițiști sunt la rândul lor cercetați în alt dosar tot pentru constituire de grup infracțional și trimiși în judecată într-un alt dosar cu fapte de corupție.

Omul de afaceri susține că mai mulți membri din grupul infracțional au făcut mai multe denunțuri mincinoase și și-au susținut reciproc plângerile prin mărturii mincinoase, pentru a fabrica probe într-un dosar penal.

Țintele grupului ar fi mai multe persoane din Ploiești care de-a lungul timpului au refuzat să ofere sprijin grupului infracțional organizat.

Informațiile au fost confirmate reporterilor noștri și de avocatul omului de afaceri, care lucrează în prezent la plângerea penală. Afaceristul a spus că după ce va depune plângerea penală ne va pune la dispoziție o copie.

- Advertisement -

Vom reveni!

- Advertisement -

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

FOTO/Doi soți au căzut în gol pe Valea Caraimanului după ce au alunecat pe zăpadă. Un elicopter SMURD i-a preluat pe răniți

Accident pe munte în această după- amiază. Salvamontiștii din Bușteni au fost solicitați să intervină pentru recuperarea a două...

Mai Multe Articole Ca Acesta