fbpx
miercuri, noiembrie 29, 2023
spot_img

Doi hoți au intrat în apartamentul unui ploieștean pe geamul de la bucătărie. Au furat acte, carduri, dar și pachetul de țigări găsit pe masă

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Un ploieștean a reclamat la Secția 4 Poliție că din bucătăria apartamentului său i-a dispărut peste noapte borseta în care se aflau acte și carduri bancare. Ulterior furtului, omul a descoperit că din conturile sale a dispărut o sumă, semn că cineva îi cheltuie banii.

Doi bărbați au fost prinși ș trimiși în judecată sub acuzația de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos în formă continuată,  accesul ilegal la un sistem informatic în formă continuată și furt calificat.

- Reclamă -

La data de 31.05.2023, organele de poliție din cadrul Poliției Municipiului Ploiești Secția nr. 4 Poliție au fost sesizate de către persoana vătămată cu privire la faptul că la aceeași dată, în jurul orei 00.25, persoane necunoscute au pătruns în imobilul său din bulevardul Petrolului,  prin escaladarea ferestrei de la bucătăria apartamentului, de unde i-au sustras un pachet de țigări și o brichetă ce se aflau pe masă, precum și o borsetă ce conținea documente personale și trei carduri bancare, care se afla pe spătarul scaunului din bucătărie, sesizând, totodată, și faptul că de pe două dintre cardurile sustrase au fost efectuate mai multe tranzacții bancare, se arată în actele dosarului.

Potrivit sursei citate, hoții au făcut plăți cu cardurile furate, de la benzinării din Ploiești, la șaormerii și la cafenele, reușind să cheltuiască 563,97 lei.

Doi suspecți, Ionuț G. și Andrei R., au fost prinși zece zile mai târziu, fiind ulterior arestați preventiv.

- Reclamă -

Cei doi hoți sunt judecați în prezent la Tribunalul Prahova, dosarul fiind în curs de soluționare.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Primarul Cherecheș a fost prins în Germania

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a fost prins la Augsburg, în Germania, în urma unei colaborări între Poliţia...
spot_img