fbpx
joi, septembrie 28, 2023
22.9 C
Ploiești
spot_img

Dosar penal pentru liderul AUR, George Simion

Citește Și

- Reclamă -
Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a deschis dosar penal pe numele lui George Simion, copreședintele partidului AUR. 

Simion este cercetat penal pentru ultraj, după ce l-a agresat luni pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, când acesta își susținea discursul în Parlament.

George Simion a urcat la tribună lângă Virgil Popescu, l-a ținut cu o mână de umeri și cu alta de braț și i-a strigat în mod repetat ”Ești un hoț!”. Președintele de ședință, Daniel Suciu, a suspendat dezbaterea, spunând că e pentru prima oară când un ministru e agresat.

- Reclamă -

DETALII AICI: VIDEO George Simion i-a urlat în față ministrului Energiei: ”Ești un hoț!”. Replica acestuia: “Ești un prost!”

Comunicatul integral:

La data de 8 februarie 2022, urmare a sesizării din oficiu în conformitate cu art. 292 din Codul de procedură penală, la nivelul Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a fost înregistrat un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, prev. de art. 257 alin. 1 și 2 Cp și tulburarea ordinii și liniștii publice, prev. de art. 371 Cp.

- Reclamă -

În fapt, în urma materialelor de presă apărute în ziua de 7.02.2022, s-a reținut că numitul George Simion, deputat în Parlamentul României, în timpul ședinței Camerei Deputaților din aceeași zi s-a deplasat la tribuna plenului Camerei, în timp ce ministrul Energiei își susținea discursul la moțiunea simplă împotriva sa, agresându-l pe acesta.

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

VIDEO- Cum și cu ce se cară la rampa de gunoi, plină ochi, deșeurile din Urlați

Cam așa se face colectarea selectivă la Urlați, în 2023. Protagoniștii filmării sunt angajații Rosal. Și, așa cum se...