Dosarul în care sunt judecați fostul deputat Sebastian Ghiță și fostul primar Iulian Bădescu este aproape de final! Luni, 18 iunie, are loc un nou termen din dosar când au fost programate ultimele audieri, dar și concluziile pârâților.

Reamintim că prima instanță a decis achitarea acuzaților în acest dosar, dar DNA a contestat decizia și cere condamnarea fostului deputat. DNA susține că fostul deputat PSD i-a dat mită o casă în cartierul Albert fostului primar al Ploieștiului, în schimbul finanțării echipei de baschet Asesoft de la bugetul local.

Săptămâna trecută, Curtea Supremă l-a achitat, în primă instanță, pe Sebastian Ghiță pentru șase capete de acuzare în dosarul în care au fost implicați mai mulți foști șefi din poliția și procuratura din Prahova. De asemenea, celelalte persoane implicate în dosar au fost achitate: Viorel Dosaru, fost șef al Poliției Prahova, Liviu Tudose, fost procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești, Aurelian Mihăilă, fost procuror general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploiești și Constantin Ispas, fost șef al Direcției Generale Anticorupție Prahova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here