O ploieșteancă stabilită în Paris a povestit în exclusivitate pentru ziarul Incomod cum se pare că a decurs atacul din această seară de pe bulevardul Champs-Elysées pe baza informațiilor oferite de autoritățile franceze. Vezi mai jos detaliile oferite de ploieșteanca care de ani de zile locuiește în Paris:

„În urma atentatelor recente, la fiecare rond de pe bulevardul Champs-Elysées staționează câte un echipaj de poliție. În dreptul unui astfel de echipaj a oprit o mașină, iar cei din interiorul acesteia au început să tragă în forțele de ordine ce staționau pe marginea bulevardului Champs-Elysées. Se pare că ar fi fost vizată aleator o mașină de poliție, atacatorii s-au dat jos din mașină și au început să tragă în autospeciala poliției. În urma acestui atac, un polițist a fost ucis, iar celălalt a fost rănit.

Unul dintre cei doi atacatori a fost împușcat la scurt timp după. Se pare că atacatorul neutralizat s-ar fi dat jos din mașină, moment în care șoferul l-ar fi lăsat singur, iar după ce a atacat, acesta a fugit, încercând să scape.

Nu există alte victime, nu au tras haotic cu arma. Cu toate acestea, pe bulevard s-a produs panică, iar oamenii au început să alerge în toate direcțiile, speriați de focurile de armă care s-au auzit”, a spus ploieșteanca stabilită în Paris.

Întrebată dacă atacurile din Franța ar putea avea legătură cu alegerile de duminică, ploieșteanca a spus că momentan la televiziunile franceze nu s-au emis astfel de ipoteze, dar în măsura în care acestea vor fi conturate, un astfel de scenariu ar ajuta-o numai pe candidata Marine Le Pen, care de-a lungul campaniei a emis niște idei mai severe asupra imigranților.

Joi seara au fost auzite mai multe focuri de armă pe bulevardul Champs-Elysées. În urma acestora, un polițist a fost ucis. Cel puțin doi atacatori au fost implicați, unul dintre ei fiind neutralizat la scurt timp după.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here