Foto cu caracter ilustrativ

Mircea Alesu, șeful postului de Poliție din localitatea Florești, este acuzat că și-a bătut iubita! Incidentul ar fi avut loc seara trecută, iar în jurul orei 19.00 un bărbat, care se pare că ar fi fratele femeii agresate, a sunat la 112 pentru a sesiza că aceasta a fost bătută. Potrivit unor surse, se pare că Mircea Alesu (34 de ani) și iubita sa (30 de ani) aveau o relație de lungă durată, dar acesta bănuia că femeia îi este infidelă și de aici ar fi început scandalul. Se pare că șeful de post Alesu i-ar fi dat femeii câteva palme, dar aceasta nu a necesitat îngrijiri medicale.

Tânăra a depus ulterior și reclamație la Poliție, iar în cauză a fost deschis un dosar penal. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Prahova, subinspector Raluca Brezeanu, a fost depusă o plângere și în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe. Cercetarea este efectuată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Prahova. În paralel, s-a demarat o anchetă internă și în cadrul IPJ Prahova care îl vizează pe polițistul Mircea Alesu.

1 COMENTARIU

  1. acest politit nu este prima data cand o bate e este cel vinovat el alta iubita paralel cu ea
    in anul 2014 .14 sau 15 decembrie asa de rau a lovit-o cu un scaun de ia spart capul si a fost dusa la spital de a cusut-o ,ea de frica nu a spus din cauza amenintarilor .el ca politist ar trebui sa respecte legile si sa apere cetatenii su sa le incalce ,ei nu merita aceasta uniforma de politist sa fi politist e o mare onoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here