cristi manea

Comisarul șef Cristi Manea, șeful Poliției municipiului Ploiești, a fost reclamat de un ofițer din cadrul Biroului Rutier Ploiești că l-ar fi lovit. Ofițerul l-a reclamat pe Cristi Manea la Biroul Control Intern, structură care a efectuat verificări și a înaintat reclamația la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești.

Incidentul s-a petrecut în urmă cu aproximativ o lună. Cristi Manea l-ar fi tras la răspundere pe ofițer pentru că acesta din urmă depusese o sesizare la Biroul Control Intern care îl viza pe șeful Biroului Rutier Ploiești, subcomisarul Laurențiu Drăghici.

Detalii despre reclamațiile care îl vizează pe Laurențiu Drăghici recitiți aici!

În timpul discuției, ofițerul în cauză susține că șeful Poliției Ploiești l-a lovit cu piciorul în zona intimă. Potrivit unor surse din cadrul IJP Prahova, Cristi Manea s-ar apăra susținând că a făcut gestul în glumă. Cert este însă că ofițerul nu a interpretat lucrurile așa și l-a reclamat pe superiorul său.

Ziarul Incomod a solicitat oficial Poliției Prahova detalii despre acest caz, întrebând totodată pentru ce infracțiune posibil comisă de comisarul șef Cristi Manea a fost sesizată unitatea de Parchet competentă. IJP Prahova ne-a răspuns că “actele din dosarul penal” (n.r. cercetarea) se realizează “sub directa coordonare a procurorului de caz, inclusiv încadrarea juridică a faptelor” și că informațiile solicitate sunt exceptate de la caracterul public, motiv pentru care nu pot fi comunicate (foto-document dreapta).

Biroul Control Intern a efectuat verificări și a înaintat reclamația la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești.

Ziarul Incomod a solicitat informații oficiale și din partea unității de parchet amintite mai sus, însă, reprezentanții instituției au precizat că nu pot oferi date din dosarele penale (foto-document dreapta).

Potrivit legislației în vigoare, șeful Poliției Ploiești beneficiază de prezumția de nevinovăție până la o eventuală pronunţare a unei hotărâri judecătoreşti definitive în cauză.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here