Ioana Condea, fata din Câmpina care a stat patru ani în comă după ce a fost bătută de un proxenet în Germania, a decedat. 

Ioana avea 24 de ani și a decedat pe 13 ianuarie. Se afla la o clinică din Germania care aparținea de o biserică, iar autoritățile germane le-au comunicat părinților fetei decesul abia astăzi, 23 ianuarie.

Părinții fetei au acum nevoie de 5.000 de euro pentru a aduce trupul în țară.

Fata a plecat în Germania în toamna anului 2014, chemată de prietena ei, Flori Tănase. Ioana le-a spus părinților ei că merge să se angajeze la un azil de bătrâni din Germania.

A ajuns însă să se prostitueze, amenințată de Robert Tănase, soțul prietenei. Acesta a devenit proxenetul ambelor femei.

O perioadă, Ioana a avut o relație cu Robert Tănase. Când a vrut să renunșe la prostituție, acesta a bătut-o crunt, până a lăsat-o inconștientă.

Fata a fost găsită într-o cameră de motel cu răni la cap și în zona intimă.

A stat în comă timp de patru ani. După o operație în Germania, a ieșit din comă, dar nu putea mișca decât ochii.

În tot acest timp, în care s-a aflat în comă, spitalizarea a fost plătită din donații venite din România și din Germania.

În ultima parte a vieții, a fost îngrijită într-o clinică din Germania care aparținea de biserică.

Ioana Condea are un copil dintr-o relație pe care a avut-o înainte să plece în Germania. Băiețelul este acum de vârsta grădiniței și se află în grija bunicii din partea mamei.

Agresorul, Robert Tănase, a fost condamnat în Germania la 8 ani de închisoare.

Prietena Ioanei, cea care a chemat-o în Germania, a divorțat de bărbat și s-a întors în România.

Foto: Romania TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here