fbpx
marți, septembrie 26, 2023
20.6 C
Ploiești
spot_img

Festivalul „Prahova iubește Basarabia” va avea loc în Ploiești în perioada 24-27 august. Vor fi restricții de trafic în centru

Citește Și

- Reclamă -

Cea de-a șaptea ediție a festivalului „Prahova iubește Basarabia” va avea loc în Ploiești în perioada 24-27 august 2023. Evenimentul se va desfășura pe esplanada Palatului Culturii. Începând de joi dimineață, strada din fața palatului va fi închisă.

Primăria Ploiești a anunțat că strada Erou Călin Cătălin va fi închisă complet, începând de joi dimineață și până duminică seară, pe tronsonul dintre Palatul Culturii și Palatul Administrativ.

- Reclamă -

Măsura a fost luată pentru desfășurarea festivalului „Prahova iubește Basarabia”.

„Comisia Municipală pentru Transport şi Siguranţa Circulaţiei a aprobat solicitarea Centrului Județean de Cultură Prahova, cu privire la închiderea circulației rutiere și eliberarea parcării pe str. Erou Călin Cătălin (colț cu B-dul Republicii până la colț cu str. Emile Zola – zona dintre Palatul Culturii și Palatul Administrativ – intrarea B), în perioada 24 AUGUST 2023, începând cu ora 06:00, până pe 27 AUGUST 2023, ora 18:00, pentru desfășurarea, în condiții optime, a Festivalului «Prahova iubește Basarabia – Ediția a VII-a”, a anunțat Primăria Ploiești, într-un comunicat de presă transmis marți.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

VIDEO Angajată a unui magazin Profi, bătută cu pumnii și picioarele de mai mulți tineri din Ploiești

Șefa de tură a magazinului Profi din cartierul ploieștean Malu Roșu a fost bătută cu pumnii și picioarele de...