arestat51
Florin Belu , zis ”Ureche”, cunoscut ca locotenent al clanului Cămătarilor, a fost reținut miercuri dimineață de oamenii legii. Acesta ar fi cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de viol. Fapta s-ar fi petrecut în luna februarie a anului curent. 

Florin Belu , zis ”Ureche”, cunoscut ca locotenent al clanului Cămătarilor, a fost reținut miercuri dimineață de oamenii legii. Potrivit primelor informații furnizate de DGPM Bucureti, acesta ar fi cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de viol, faptă care s-ar fi petrecut în luna februarie a anului curent.

O tânără ar fi reclamat polițiștilor că, un tânăr pe care l-a cunoscut în mediul online, care i-ar fi promis că vor face împreună o reclamă, a agresat-o sexual. Mai exact, bărbatul i-ar fi pretins să meargă cu el într-un apartament, unde ar fi trebuit să aibă loc filmările pentru materialul publicitar. Din nefericire, acolo, femeia ar fi fost agresată sexual, împotriva voinței ei.

”În data de 02 martie 2021, polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au reținut un bărbat de 46 de ani, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol.

În fapt, in luna februarie a acestui an, o tânără a reclamat că un bărbat din București, pe care l-a cunoscut în mediul on line, i-a propus realizarea unei reclame, pentru o companie imobiliară. Tânăra a acceptat, iar la începutul lunii februarie a venit în București pentru realizarea materialului publicitar.

Din datele și probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că bărbatul de 46 de ani, ar fi condus-o pe tânără la apartamentul, pe care l-ar fi prezentat ca model pentru reclamă, iar ulterior, prin violență, ar fi agresat-o sexual.

Ieri, 02 martie, cel îl cauză a fost condus la audieri, ulterior, în baza probatorului administrat fiind reținut. Cercetările sunt continuate de Serviciul Grupuri Infracționale Violente și Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală”, se arată într-un comunicat al poliției.

FOTO: cu caracter ilustrativ 

sursa:antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here