fbpx
luni, martie 4, 2024
spot_img

Ploiești: Femeie cu copil bătută și dată afară din casă. Motivul pentru care agresorul a fost pus în libertate

spot_img

Citește Și

- Reclamă -
O femeie din Ploiești a fost agresată și dată afară din casă cu copilul în brațe, de 1 Martie. Agresorul este concubinul ei. Deși polițiștii îl reținuseră pentru 24 de ore, individul a fost eliberat. Femeia bătută a venit și a completat o cerere potrivit căreia s-au împăcat. 

Polițiștii au fost sesizați pe 1 martie, la ora 21.30, cu privire la faptul că o femeie cu un copil în brațe a fost agresată de către un bărbat, în zona de nord a Ploieștiului.

Femeia prezenta urme de agresiune la nivelul feței. Din verificări a reieșit faptul că aceasta ar fi fost agresată de concubinul său, ulterior fiind dată afară din locuință, potrivit IPJ Prahova.

- Reclamă -

Femeia a primit îngrijiri medicale la fața locului, însă a refuzat transportul la spital.

După ce fusese imediat relocată, împreună cu copilul, la un centru special pentru astfel de cazuri, iar agresorul a fost reținut, a doua zi, femeia a venit la poliție, a declarat că s-a împăcat cu bărbatul, iar procurorul a dispus, în consecință, eliberarea acestuia.

„Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, fiind totodată informați și reprezentanții DGASPC Prahova. În cursul serii trecute, femeia și copilul său au fost relocați într-un centru de primire în regim de urgență.

- Reclamă -

Astăzi, organele de cercetare penală din cadrul Secției nr. 2 Poliție Ploiești au dispus măsura preventivă a reținerii pentru 24 de ore față de bărbat.

Ulterior dispunerii măsurii preventive a reținerii pentru 24 de ore, persoana vătămată s-a prezentat la sediul subunității și a formulat o cerere prin care a precizat că s-a împăcat cu persoana banuită.

În consecință, procurorul supraveghetor a dispus punerea în libertate a bărbatului întrucât în cauză a intervenit împăcarea părților”, se arată într-un comunicat al IPJ Prahova.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Angajații din Loteria Română vor protesta la Ministerul Finanțelor, reclamând scăderea cu peste 10% a veniturilor

Angajații din Loteria Română vor organiza în această săptămână mai multe acțiuni de protest în fața Ministerului Finanțelor, reclamând...
spot_img
Sari la conținut