fbpx
vineri, aprilie 12, 2024
spot_img

Focare Covid la Spitalul Județean de Urgență și la Penitenciarul Târgșor

Citește Și

- Reclamă -

Două noi focare Covid au fost înregistrate marți, 8 februarie, pe raza județului Prahova, la Spitalul Județean de Urgență Ploiești și la Penitenciarul de Femei Târgșor.

Potrivit datelor furnizate de Prefectura Prahova, la Spitalul Județean au fost testate pozitiv 31 de persoane, 19 pacienți și 12 salariați. Pacienții au fost transferați la spitale suport Covid din județ, iar angajații testați pozitiv au fost izolați la domiciliu, sub supravegherea medicilor de familie.

- Reclamă -

La Penitenciarul de Femei Târgșor nouă deținute au fost testate pozitiv, toate fiind transferate la Penitenciarul Spital Mioveni.

1.343 noi cazuri Covid au fost înregistrate astăzi în Prahova, iar rata de infectare în județ a ajuns la 15,37 cazuri la mia de locuitori, au mai anunțat reprezentanții Prefecturii Prahova.

Disclaimer:

- Reclamă -

Ziarul Incomod nu a aplicat în scopul obținerii de fonduri guvernamentale pentru campanii de informare în contextul pandemiei Covid-19 și nici nu a primit fonduri pentru publicarea de știri având ca sursă datele Covid-19 furnizate de autorități.

Ziarul Incomod consideră că accesarea de fonduri guvernamentale destinate campaniilor de informare Covid-19 restrânge libertatea editorială.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO PODCAST De ce facem lucruri după școală?

Un nou episod din podcast-ul Ziarului Incomod aduce discuții despre activitățile extrașcolare. Deși elevii își ocupă majoritatea timpului la...
Sari la conținut