Prim-ministrul Nicolae Ciucă a numit mai mulți noi secretari de stat la Ministerele Sănătăţii, al Antreprenoriatului şi Turismului şi al Afacerilor Interne, transmite G4media.ro.

Printre aceștia se numără și un fost manager al Spitalului de Pediatrie din Ploiești.

Potrivit deciziilor prim-ministrului publicate, joi, în Monitorul Oficial, au fost numiţi în funcţia de secretar de stat: Cătălin Vişean la Ministerul Sănătăţii, Tudoriţa Lungu la Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului şi Romeo Simionescu la Ministerul Afacerilor Interne.

Cătălin Vișean este susținut de PSD și în trecut a fost manager al spitalului de copii din Ploiești. În anul 2017, însă, a pierdut un proces cu Agenția Națională pentru Integritate care îl declarase incompatibil.

În ciuda sentinței definitive a Înaltei Curți de Casație și Justiție, Cătălin Vișean nu a fost revocat din funcție la acel moment.

Cătălin Vişean a fost găsit incompatibil pentru că, în perioada 01 decembrie 2010 – 30 aprilie 2012, a deţinut simultan cu funcţia de Manager al Spitalului de Boli Infecţioase Ploieşti şi funcţia de consilier pe probleme sociale în cadrul Biroului parlamentar al deputatului Sever Voinescu.

Tudorița Lungu, fost deputat PNL, a ocupat în trecut diverse funcții în administrație, dar nu are experiență în turism. (Vezi aici CV-ul)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here