Alexandru, iubitul Luizei Melencu, pe care tânăra îl părăsise cu doar o zi înainte să dispară a fost audiat de oamenii legii, potrivit stiripesurse.ro.

Anchetatorii au în vedere mai multe piste, aşa că l-au chemat la audieri pe iubitul Luizei, care a revenit recent în țară. Tânărul a dat deja o declaraţie în perioada în care dosarul era coordonat de DIICOT Craiova. Atunci, el era în Italia. Fostul iubit al Luizei va trebui să spună care au fost ultimele discuţii cu Luiza.

„Procurorul de caz trebuie să meargă pe toate pistele, să verifice orice pistă”, a declarat la Digi24 psihologul criminalist Liviu Chesnoiu.
Gheorghe Dincă, cel care a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra și apoi i-a ars cadavrul, le-a declarat anchetatorilor că a omorât-o și pe Luiza Melencu.
În prezent se cunosc puţine informaţii despre dispariţia fetei. Anchetatorii au găsit o singură pată de sânge în casa lui Gheorghe Dincă, cel care a recunoscut că a ucis-o. Doar pata de sânge nu poate demonstra însă că Luiza a fost omorâtă, notează Digi 24.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here