fbpx
miercuri, mai 31, 2023

FOTO: Activitățile de dezinsecție în zonele verzi ale orașului Ploiești, continuate și astăzi

Citește Și

- Advertisement -
Activitățile de dezinsecție în zonele verzi ale orașului Ploiești au avut loc și astăzi. De asemenea, a fost continuat și programul de salubrizare a domeniului public.

Astfel, încă de la primele ore, 20 de echipe S.C. Coral Impex S.R.L. s-au deplasat pe teren în scopul derulării serviciilor de dezinecție.

„Produsul utilizat este Cymina Plus, având substanța activă cypermethrin, tetramethrin, piperonyl butoxide, care este folosit pentru combaterea insectelor adulte”, au transmis printr-un comunicat de presă reprezentanții primăriei Municipiului Ploiești.

- Advertisement -

Tot astăzi, echipele operatorului S.C. Blue Planet Services S.R.L, s-au deplasat în mai multe cartiere ale orașului, unde s-au efectuat lucrări de măturat manual, servicii de curățenie mecanizată și colectarea deșeurilor prezente pe domeniul public.

„Activități similare vor continua și în perioada următoare, la nivelul municipiului Ploiești”, au mai declarat reprezentanții primăriei.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Greva profesorilor: Sindicatele au respins oferta Guvernului

Sindicaliștii din Educație au respins oferta Guvernului, de mărire a salariului cu 1.000 de lei brut pentru profesori și...

Mai Multe Articole Ca Acesta