fbpx
duminică, martie 3, 2024
spot_img

FOTO Bărbat carbozinat, după ce i-a luat foc casa

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Un bărbat din Prahova de 79 de ani a fost găsit carbonizat, după ce i-a luat foc casa.

Pompierii au fost chemați la o casă care ardea în localitatea prahoveană Scorțeni, unde au aflat că s-ar putea ca o persoană să fie surprinsă de incendiu, așa că a fost constituită o echipă de căutare. Din nefericire, a fost găsit trupul carbonizat al bărbatului.

Incendiul s-a manifestat generalizat la o casă, pe suprafața de aproximativ 80 mp, dar și la o a doua locuință, pe o suprafață de aproximativ 30 mp.

- Reclamă -

Au intervenit pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Băicoi cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, iar ulterior forțele au fost suplimentate cu alte două autospeciale de stingere de la Detașamentul de Pompieri Câmpina.

La finalul intrevenției, pompierii au stabilit faptul că incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza coșului de fum neprotejat termic față de materiale combustibile din preajmă.

”Reiterăm o serie de reguli pe care este esențial ca cetățenii să le cunoască și să le respecte pentru a evita producerea unor tragedii:

– coşurile, burlanele şi canalele vor fi curăţate obligatoriu cel puţin o dată pe an;
– în podul casei, coşul de fum va fi obligatoriu tencuit, pentru a nu prezenta fisuri prin care scânteile să se răspândească şi să constituie surse de aprindere;
– coşurile, burlanele şi canalele de fum vor fi izolate faţă de elementele combustibile ale pereţilor, planşeelor şi acoperişurilor.
”, a transmis ISU Prahova.

Imagini de la incendiul din această dimineață de la Scorțeni, unde un bărbat a murit carbonizat:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trei români reținuti în Spania pentru trafic de persoane. Au ținut în sclavie conaționali pe care îi obligau să muncească și apoi le luau...

Trei persoane de origine română, doi bărbați şi o femeie, au fost reținute de poliţiştii din Spania, în urma...
spot_img
Sari la conținut