Garda Națională de Mediu, prin Direcția Controlul Poluării, va merge în inspecție la primăria Ploiești, dar și la primăriile Bacău, Constanța, Cluj Napoca, Craiova, Pitești, Timișoara, Măgurele și Brazi. Un document intrat în posesia redacției noastre arată că pe data de 4 aprilie Garda Națională de Mediu a informat respectivele primării că, începând cu data de 8 aprilie, vor face obiectul unei inspecții de mediu.

Potrivit documentului (foto jos), controlul va avea ca obiectiv verificarea stadiului de elaborare a planului de calitate a aerului, în conformitate cu prevederile legale în domeniu.

sponsor
sponsor
sponsor
sponsor

Coincidență sau nu, controlul vine în contextul războiul dus în ultima vreme între ministrul Mediului, Grațiela Gavrilescu, și primarul Ploieștiului, Adrian Dobre. Reamintim că aceștia s-au atacat în mod repetat în ultima perioadă, ba chiar primarul Dobre a protestat în fața ministerului Mediului pe data de 4 aprilie, cerându-i demisia Grațielei Gavrilescu. Culmea, în aceeași zi, Garda de Mediu, care este în subordinea ministerului Mediului, a informat primăria Ploiești că va veni în inspecție.

Vezi mai jos documentul:

1 COMENTARIU

  1. Garda de mediu sa serveasca interesele cetateanului nu interesele economice ale societatilor comerciale si ale bipezilor din politica .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here