Vice prim-ministrul României, ministrul Mediului Grațiela Gavrilescu, a dispus un control al Gărzii de Mediu la operatorul de salubritate Rosal! Printr-o postare pe facebook, Grațiela Gavrilescu a publicat mai multe fotografii cu străzi pline de gunoaie din Ploiești și spune că aceasta este “o bătaie de joc la adresa ploieștenilor și o dovadă clară de incompetență crasă”.

Ministrul Mediului dă vina atât pe Rosal, cât și pe primăria Ploiești, pentru că au încălcat termenele impuse la ultimul control și spune că a mers la sediul firmei Rosal unde a dispus ca Garda de Mediu să facă un nou control în urma căruia “va impune cele mai drastice măsuri permise de lege”.

sponsor
sponsor
sponsor
sponsor

“Vineri, 5 aprilie, anul de grație 2019. Așa arată câteva zone din municipiul Ploiești. Este INADMISIBIL! O bătaie de joc la adresa ploieștenilor și o dovadă clară de incompetență crasă! Drept urmare, am mers direct la sediul firmei Rosal și i-am informat că dumnealor, împreună cu Primăria Ploiești, au încălcat termenele impuse prin controlul de acum 3 săptămâni. În aceste condiții, am dispus un nou control al Gărzii Naționale de Mediu care va impune cele mai drastice măsuri permise de lege. Noul termen pentru ecologizarea acestor zone este sfârșitul săptămânii viitoare!”, a postat ministrul Mediului Grațiela Gavrilescu pe facebook, alături de fotografiile de mai jos:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here