fbpx
joi, noiembrie 30, 2023
spot_img

Foto/Video: 230 sancțiuni, 16 permise de conducere reținute și 20 de certificate de înmatriculare retrase

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Inspectoratul de Poliție Județean Prahova a organizat, joi, o nouă acțiune pe șoselele din Ploiești, Câmpina, Vălenii de Munte și Plopeni. Au fost verificate 400 de autovehicule și au aplicat 230 de amenzi. Un singur conducător auto a fost depistat la volan în stare de ebrietate.

“Circulaţi cu viteză adaptată condiţiilor din trafic, în special când se circulă în coloană, şi țineți cont de politeţea rutieră. De asemenea, pentru un plus de siguranţă, în mers, măriţi distanţa dintre vehicule. Respectati regimul legal de viteză, în interiorul localităților”, este mesajul polițiștilor rutieri, potrivit IPJ Prahova.

- Reclamă -

Acțiunea de joi, 29 iulie a.c, s-a desfășurat în intervalul orar 18.00-21.00 pe principalele artere rutiere din municipiul Ploiești, Câmpina, Vălenii de Munte și Plopeni.

 - Ziarul INCOMOD - Ziarul INCOMOD - Ziarul INCOMOD - Ziarul INCOMOD - Ziarul INCOMOD - Ziarul INCOMOD - Ziarul INCOMOD - Ziarul INCOMOD - Ziarul INCOMOD - Ziarul INCOMOD - Ziarul INCOMOD - Ziarul INCOMOD - Ziarul INCOMOD - Ziarul INCOMOD

 

- Reclamă -

 

 

 

 

- Reclamă -

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

În urma controlului a 400 de autovehicule, polițiștii au aplicat 230 de sancțiuni în valoare totală de 38.520 de lei. Au fost reținute 16 permise de conducere și au fost retrase 20 de certificate de înmatriculare.

Polițiștii Biroului Rutier au oprit în trafic, pe strada Depoului din Ploiești, un autoturism al cărui conducător auto emana halenă alcoolică. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentrație de 1,18 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Criza gunoaielor, rezolvată temporar. La ce acord au ajuns Rosal și Vitalia

Operatorul de salubritate Rosal nu a mai colectat gunoaiele din 84 de localități prahovene, inclusiv Ploiești, încă de luni,...
spot_img