fbpx
vineri, decembrie 8, 2023
spot_img

George Ionescu : ”Forța Dreptei a depus amendamente la proiectul privind măsurile fiscale care elimină toate majorările de taxe şi impozite adoptate de către Guvernul PSD-PNL”

spot_img

Citește Și

Oana Stoicahttp://www.ziarulincomod.ro
Sunt Oana Stoica, jurnalist din 1995. Am colaborat cu ziare și televiziuni locale și regionale, dar am fost și corespondent al posturilor PROTV, Romania TV si PRIMA TV.
- Reclamă -

Deputatul George Ionescu, președintele Forța Dreptei Prahova, a transmis în această după-amiază un comunicat de presă privind amendamentele depuse de parlamentarii Forța Dreptei cu privire la măsurile de auteritate propuse de cabinetul Ciolacu.

Comunicat:

”Astăzi, Guvernul României a decis să își angajeze răspunderea pe măsuri de austeritate, care, deși pot părea la prima vedere în favoarea cetățeanului de rând, au un impact profund asupra buzunarului fiecăruia dintre noi.

- Reclamă -

Impozitarea adițională a băncilor și multinaționalelor poate părea o măsură de echitate fiscală, dar realitatea este că aceste instituții nu vor suporta singure costurile.

Noile taxe şi impozite afectează grav dezvoltarea economică şi nivelul de trai al românilor pentru că vor frâna investiţiile private şi vor scumpi şi mai mult preţurile.

Alături de colegii mei, parlamentarii din Forţa Dreptei, am propus eliminarea întregului Capitolul II de articole din proiectul de Lege prin care Guvernul PSD-PNL majorează taxele si impozitele din România. În plus, a fost sesizată și Curtea Constituţională, pe proiectul de lege privind măsurile fiscale pe care urmează să îşi asume răspunderea Cabinetul Ciolacu.

- Reclamă -

Prin aceste amendamente, Forța Dreptei își propune să susțină o politică fiscală echitabilă și sustenabilă, care să asigure o creștere economică sănătoasă și să protejeze veniturile familiilor românești.

Nu putem să asistăm cum românii vor fi cei care vor plăti rate mai mari la bănci și vor trebui să scoată mai mulți bani din buzunar pentru alimente și servicii esențiale.

Suntem hotărâți să acționăm în interesul cetățenilor și să contribuim la construirea unei Românii mai puternice și mai prospere pentru toți. Este esențial să înțelegem că adevărata prosperitate și echitate nu pot fi obținute prin măsuri pripite și superficiale.

Noi, în opoziție, vom lupta pentru o economie echilibrată și justă, unde povara fiscală este repartizată corect și unde cetățeanul de rând nu este sacrificat pentru a finanța decizii politice nepotrivite.” – a transmis deputatul George Ionescu.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

FOTO Patru mașini implicate într-un accident în Prahova

Patru mașini au fost implicate într-un accident vineri seară, pe DJ720, în localitatea prahoveană Florești.Potrivit Inspectoratului pentru Situații de...
spot_img