spanz

spanzUn băiat din judeţul Tulcea şi-a luat viaţa de ruşine. Copilul furase un spray în timpul unei petreceri la o colegă şi de frică că va fi pedespit a fugit. A doua zi a fost găsit spânzurat.

Ştefan fusese invitat la aniversarea unei colege de şcoală. În timpul petrecerii, care s-a ţinut într-un local din Carcaliu, băiatul a luat din baie un spray. O angajată, însă, l-a prins cu deodorantul şi l-a ameninţat că anunţă poliţia. Speriat, băiatul de 13 ani a fugit. Nimeni nu s-a gândit că avea să urmeze o tragedie.

Fratele mai mic al băiatului, în vârstă de nouă ani, s-a întors singur de la petrecere. Le-a spus părinţilor că Ştefan a dispărut. Oamenii au scotocit toată localitatea, dar nici urmă de băiat, iar dimineaţă au anunţat poliţie. După câteva ore, copilul a fost găsit de un vecin, spânzurat în curtea unei case părăsite.

Ştefan avea note mari şi era foarte bun la matematică. Colegii nu-şi dau seama de ce copilul s-a speriat atât de tare, dar susţin că uneori le povestea că părinţii îl mai pedepsesc.

Mama băiatului a aflat cumplita veste într-un spital din Brăila, unde urmează un tratament pentru tiroidă. Poliţiştii au deschis o anchetă în urma tragediei.

Sursa: www.romaniatv.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here