Viceprim-ministrul Grațiela Gavrilescu, președinte ALDE Prahova, l-a atacat pe primarul Ploieștiului, Adrian Dobre, în urma conferinței de presă pe care edilul a susținut-o luni, 18 februarie, la sediul PNL.

Grațiela Gavrilescu a scris, într-o postare pe Facebook, că Adrian Dobre “a plâns cu vorbe” la conferința de presă în care a vorbit inclusiv despre aceasta și că și-a pierdut sprijinul politic și că “liberalii ploieșteni au mari dificultăți în a-l mai răbda și, colac peste pupăză, îl lasă cu buza umflată chiar acum, în acest an dublu electoral”.

“Dacă vrei să nu te acoperi, definitiv, de ridicol, nu mai fi dobritoc!”, a mai scris Grațiela Gavrilescu pe Facebook. Vezi mai jos postarea integrală a acesteia:

“Primarul municipiului Ploiești mi-a dedicat, astăzi, o parte importantă din conferința de presă, în care… a plâns cu vorbe!

Săracul!

Într-un fel, îl înțeleg: și-a pierdut sprijinul politic, liberalii ploieșteni au mari dificultăți în a-l mai răbda și, colac peste pupăză, îl lasă cu buza umflată chiar acum, în acest an dublu electoral…

Obișnuit, probabil, cu propriul “stil” de a-și alege și fideliza “echipa”, nu înțelege că se poate proceda și altfel!

Pur si simplu, nu poate pricepe că oamenii nu sunt marionete și că, deseori, preferă să piardă la salariu și să puncteze la demnitate.

Nu, domnule Dobre!

Nu din cauza presiunilor ALDE și nici ca efect al unor așa-zise promisiuni iți pleacă oamenii din partid!

Pleacă pentru că sunt liberali și… liberi să își aleagă partidul care îi reprezintă cu adevărat!

Dacă îmi dai un singur mic exemplu de gest politic sau administrativ liberal, pe care l-ai făcut, “din capul tău”, promit să îți mai lăsăm câțiva dintre foștii noștri colegi, să aibă grijă de tine în campanie, să nu te rătăcești pe străzi de unul singur, și măcar în al 12- lea ceas să afle și ploieștenii că le-ai fost primar!

Și încă ceva!

Dacă vrei să nu te acoperi, definitiv, de ridicol, nu mai fi dobritoc!

De ce nu ai curaj sa le spui concitadinilor noștri DIN CAUZA CUI nu a putut fi votat proiectul noului spital municipal de grupurile PSD-ALDE??

Vezi?

Asta e diferența între a fi om politic și doar a-ți imagina că ești și între o carieră construită pe o temelie solidă și pălăria prea mare, pe care, proptindu-te de alții, dintr-o ENORMĂ GREȘEALĂ!, ai primit-o cadou…”

N.R.: Primarul Adrian Dobre a fost contactat de reporterii Incomod pentru un punct de vedere, dar până la ora publicării acestui articol nu a răspuns.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here