fbpx
luni, aprilie 22, 2024
spot_img

”Haiducul” Onorel, trimis în judecată pentru 12 furturi comise cât timp a fost fugar

Citește Și

- Reclamă -

Onorel Lupu, bărbatul care a evadat din închisoare în sâmbăta Paștelui, a fost trimis în judecată pentru furturile pe care le-a comis cât timp a fost fugar. În dosar sunt nu mai puțin de 12 persoane vătămate, localnici din zona Păcureți din casa cărora Onorel a furat de mâncare și haine.

Dosarul său, în care este acuzat pentru furt calificat, a fost înregistrat pe rolul secției penale a Judecătoriei Ploiești în data de 10 iunie 2020. Nu a primit încă un prim termen de judecată.

- Reclamă -

Potrivit portalului instanțelor de judecată, în dosar sunt nu mai puțin de 12 părți vătămate, adică localnicii din casele cărora Onorel a furat mâncare și haine.

Onorel Lupu a evadat din penitenciarul Ploiești în sâmbăta Paștelui. Bărbatul a mers pe jos până în Păcureți. S-a oprit direct în cimitirul din satul Măgura, unde se află morâmntul băiatului său, Cătălin, mort în 2017 la vârsta de un an.

Acesta a reușit să se ascundă de polițiști timp de o lună de zile. În această perioadă s-a ascuns prin pădurea din Matița, locuri unde a și copilărit.

- Reclamă -

Onorel Lupu fusese condamnat la câteva luni de la moartea copilului la trei ani de închisoare tot pentru furt. Mai are pe rolul instanțelor de judecată încă două dosare mai vechi, unul pentru furt și altul pentru lipsire de libertate. Cel mai probabil, Onorel va fi judecat și pentru evadare.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

PSD Prahova: Iulian Dumitrescu anunță că doreste să candideze din nou pentru aceeaşi funcție despre care procurorii spun că i-a adus beneficii ilegale de...

PSD Prahova a emis un comunicat de presă ca reacție la faptul că Iulian Dumitrescu, președintele suspendat al Consiliului...
Sari la conținut