evadati iasi

evadati iasiDouă persoane au evadat în urmă cu aproximativ o săptămână de la Curtea de Apel Iaşi. Bărbaţii, cetăţeni moldoveni, primiseră mandate internaţionale de arestare. Erau ţinuţi în arest la Vaslui. Fuseseră aduşi la Curtea de Apel Iaşi pentru prelungirea mandatelor. Cei doi au  evadat la ieşirea din Curtea de Apel.

Ziarul de Iaşi a publicat imaginile surprinse de camerele de supraveghere în momentul în care cei doi bărbaţi din Republica Moldova  au fugit de sub escorta a trei poliţisti vasluieni în timp ce erau în curtea instanţei de la Curtea de Apel Iaşi.

Incindentul s-a petrecut luni, iar marţi Conducerea Poliţiei Judeţene Vaslui a declanşat o anchetă interna în acest caz.

Din imaginile de pe camerele de supraveghere, capturate în momentul evadării celor doi infractori basarabeni, reiese că poliţiştii care trebuiau să aibă grijă de ei nu i-au încătuşat.
Ceilalţi doi agenţi care, teoretic, ar fi trebuit să îi escroteze se aflau la baie în momentul evadării, iar al treilea i-a scăpat de sub privire pe cei doi infractori.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here