trimis in judecata

Începe procesul în care Mihai Drăgușin, zis Pitulă, și Ion Voinea sunt acuzați că au violat și bătut o tânără de 19 ani, după ce au luat-o pe sus dintr-un club din Câmpina. Procesul pe fond a început iar marți, 10 ianuarie, are loc primul termen la Judecătoria Câmpina.

Cei doi, Voinea și Pitulă, sunt în momentul de față plasați în arest la domiciliu. Incidentul reclamat de tânără a avut loc la finalul lunii iunie, când fata a povestit că a fost luată cu forța dintr-un club de către cei doi inculpați și dusă cu un taxi la un hotel de la ieșirea din Câmpina. Aceasta a fost violată și bătută în camera de hotel, în timp ce Voinea se pare că o amenința cu un cuțit. Abia după ora 9 dimineața, cei doi au adormit, iar tânăra povestește că a reușit să fugă din camera de hotel.

Detalii despre evenimentul de atunci puteți reciti aici!

În timpul cercetării, din cauza presiunilor la care a fost supusă și din teama de a i se face din nou rău, tânără a vrut să își pună capăt zilelor, așa că a înghițit un pumn de pastile și și-a tăiat venele. Din fericire, a fost găsită la timp de către iubitul ei și dusă la spital, unde i s-au acordat îngrijiri medicale.

La scurt timp după acest incident, fata s-a confruntat cu o depresie severă și a beneficiat de tratament o perioadă. Când a aflat că Voinea a ieșit din arest, tânăra s-a temut că acesta i va face din nou rău. Acum, aceasta se teme și de cel de-al doilea bărbat, Pitulă, care, de asemenea, a fost eliberat.

Citește aici detalii despre presiunile la care a fost supusă tânăra și familia ei pe parcursul cercetărilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here