Președintele Klaus Iohannis, ieșire furtunoasă la adresa politicienilor certați cu legea: ‘Nimeni nu este mai presus de lege’!

Președintele Klaus Iohannis a avut un discurs dur la adresa politicienilor care încalcă legea și care pun sub semnul întrebării activitatea procurorilor, precizând că se încearcă o „intimidare” a acestora. De asemenea, Iohannis a afirmat că el este de partea celor care aplică legea.

Citește și: Frații Cosma s-au dezlănțuit la Parchetul General: ‘Nimeni nu trebuie condamnat pe probe false. Imaginea României a fost compromisă’

„Observăm o tot mai mare grijă față de soarta unor inculpați și condamnați penali. Se încearcă în mod fals acreditarea ideii că procurorii sunt inamicii societăţii. Dimpotrivă, sunt de aceeaşi parte a baricadei cu cei care vor să aplice legea. Să fim bine înţeleşi – Consituţia României nu face referire la dreptul la linişte al celor care încalcă legea. Nimeni nu este mai presus de lege, cetăţenii sunt egali în faţa legii. Fără privilegii sau discriminări. Magistraţii sunt cei chemaţi să se asigure că aceste principii se aplică”, a declarat Iohannis.

Citește și: FOTO. Adolescentă din Prahova, căutată de polițiști după ce a plecat de acasă

sursa: stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here