Primăria Municipiului Ploiești anunță începerea lucrărilor de întreținere-reparații carosabil și trotuare pe strada Prahovei.

Potrivit unui comunicat de presă, lucrările constau în decapare mixturi asfaltice trotuare și carosabil, strat beton ciment trotuare, așternere beton asfaltic totuare și carosabil, frezare mixturi asfaltice și curățare suprafețe și vor fi efectuate de către S.C. ANDAUR CONSTRCTII S.R.L. în baza contractului “Lucrări reparații curente și întreținere străzi în Municipiul Ploiești”.

“Lucrările de întreținere-reparații carosabil și trotuare pe strada Prahovei vor dura 6 zile, în funcție de condițiile meteorologice”, se precizează în comunicat.

Ploieștenilor li se recomandă, pe cât posibil, utilizarea rutelor ocolitoare, în zona respectivă.

1 COMENTARIU

  1. Trec destul de des pe langa aceasta strada!A mai fost reparata acum circa 10-20 de ani la a revenit la starea initiala de “strada foarte stricata”. Acum credeti ca va fi reparata foarte bine si pentru o perioada indelungata? Sigur in 2-3 luni se gaseste un riveran ca a uitat sa faca o lucrare sub asfalt, si nebunia incepe iar, devenind ce a fost intotdeauna -“o strada foarte stricata”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here