Mai mulți consilieri locali din Ploiești ar putea pleca în China, pentru a participa la “Târgul Internațional pentru Economie și Comerț de la Harbin – HTF 2018”! Direcția Comunicare din cadrul Primăriei Ploiești a transmis marți, 29 mai, către mass-media, convocarea Consiliului Local la ședință ordinară în data de 30 mai, convocare care a fost emisă pe data de 22 mai. Pe convocare se regăsește și un proiect care vizează desemnarea reprezentanților Consiliului Local care vor merge la târgul din China, din perioada 9-21 iunie.

Un alt proiect, aflat tot pe ordinea de zi de miercuri, 30 mai, vizează desemnarea reprezentanților Consiliului Local care vor merge în China pentru a participa la “Forumul Primarilor – CEEC 2018”, care va avea loc în perioada 7-12 iunie.

Ciudat, până la această dată pe site-ul primăriei nu au fost postate proiectele de hotărâre pentru a putea fi consultate expunerile de motive ale proiectelor, astfel că la această oră nu se poate vedea motivația din spatele propunerilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here