Mihai Constantin este unul dintre cei doi elevi din Prahova care au luat nota 10 la toate cele trei materii ale examenului de Bacalaureat. Mihai este elev al Colegiului Național „Nicolae Grigorescu” din Câmpina. Întrebat de reporterii ziarului nostru cum a fost „drumul” către media 10 la BAC, tânărul a spus că a fost „lung și anevoios”.

Mihai a spus că olimpiadele și concursurile la care a participat l-au ajutat să exceleze și să ajungă la această performanță:

„M-a ajutat mult că m-am dus la concursuri și olimpiade, matematică și fizică în mod deosebit. Concursurile m-au ajutat să mă mențin de fiecare dată la un nivel ridicat la matematică și la fizică. La română a fost provocarea”, spune tânărul. De această dată, limba și literatura română nu i-a ridicat probleme lui Mihai.

Tânărul a recunoscut că a primit felicitări de la toți profesorii și prietenii săi. Tânărul dorește ca, în viitor, să devină inginer. Acesta vrea să studieze în continuare la Facultatea de Automatică și Calculatoare din cadrul Universității Politehnice din București.

Mihai nu este singurul elev din Prahova cu media 10 la Bacalaureat, împărțind primul loc cu Teodora Sima-Cristina, o elevă a Colegiului Național „Nichita Stănescu” din Ploiești.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here