Prezent joi la Ploiești pentru a inaugura sensul giratoriu de pe Centura de Vest, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc l-a criticat dur pe primarul Adrian Dobre.

Ministrul Cuc a susținut că Primăria nu s-a mobilizat la fel de repede să demareze lucrările pentru un sens giratoriu adevărat la altă ieșire din Ploiești, cea spre Buzău, din DN1B spre strada Ștrandului precum ”a vopsit scările atunci când a venit Iohannis”.

Ne-am oprit la sensul giratoriu de la DN1A și DN1B, este ”sensul rușinii”, așa cum a fost denumit. Mi-aș fi dorit ca Primăria să se mobilizeze și să lanseze proiectul pentru acel sens giratoriu, pentru că noi ne-am mobilizat și am dat avizul la fel de repede precum s-au mobilizat să vopsească scările când a venit președintele Iohannis în Ploiești. Din păcate, nu au făcut-o! Drept urmare, vom prelua noi acest proiect și vom face un sens giratoriu provizoriu, dar suntem condiționați de avizele primăriei, care sper să nu întârzie să apară.. Asta este important, dacă nu au făcut un sens giratoriu în câțiva ani, măcar acum să dea avizul așa cum trebuie”, a declarat ministrul Răzvan Cuc.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here