Foto cu caracter ilustrativ

Leonard Pârvu în vârstă de 17 ani din sat Pleașa, comuna Bucov, a fost arestat preventiv sâmbătă, 14 iulie 2018, de Tribunalul Prahova pentru infracțiunea de omor.

Tânărul este acuzat că și-a ucis prietenul, Felix Lupu în vârstă de 38 de ani, vineri noaptea în timpul unei petreceri la care s-a consumat băutură în exces. Cei doi s-au certat, conflictul a degenerat, tânărul a scos un cuțit și și-a înjunghiat prietenul în gât. Leonard era cunoscut în sat pentru agresivitatea lui fiind implicat frecvent în mai multe scandaluri.

 

În urmă cu puțin timp Leonard Pârvu și Felix Lupu au fost reținuți de poliție într-un dosar de furt. În ciuda diferenței de vârstă, cei doi lucrau împreună și dădeau spargeri la magazinele de pe raza comunei Bucov. În noiembrie 2017 instanța nu i-a arestat preventiv ci i-a plasat în arest la domiciliu. În aprilie 2018 au fost găsiți vinovați pentru furt și complicitate la furt, iar minorul a primit ca pedeapsă cinci luni de supraveghere, având obligația să se prezinte la un curs de formare profesională sau să reia cursurile școlare. Victima, Felix Lupu a fost condamnat în dosarul de furt la un an și șapte luni de închisoare cu suspendare. În acest timp cei doi au continuat să fure.

Motivul disputei de vineri noaptea, spun unele surse, a fost legat de anumite neînțelegeri cu privire la împărțirea bunurilor furate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here