mircea cosma

Tensiunile continuă la Consiliul Județean Prahova, după ce ieri consilierii ALDE au părăsit sala de ședințe după alegerea președintelui Bogdan Toader. Astfel, Consiliul Județean Prahova nu are nici până la această oră vicepreședinte.

Pe surse, tensiunile au pornit de la faptul că social-democrații doreau să cedeze funcția de vicepreședinte în favoarea partidului lui Traian Băsescu, Mișcarea Populară, care a propunea pe Cătălina Bozianu pentru funcția de vicepreședinte.

Potrivit deprahova.ro, ieri seară, Bogdan Toader, președintele PSD Prahova, și Grațiela Gavrilescu, copreședinte ALDE, au fost chemați urgent la București de către Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu pentru a rezolva această problemă.

Surprinzător a fost, însă, un mesaj postat de Mircea Cosma, fostul președinte PSD Prahova, pe contul său de Facebook, prin care acesta sugera o alianță cu PNL, prin care aceștia să primească unul din posturile de vicepreședinte.

“După obrăzniciile de azi ale unora cred că ar fi bună o formulă ca în 2008 ptr a se organiza majoritatea de 2/3 să se dea un vice la PNL. Cred că este formula ideală!!!”, a postat Mircea Cosma, fostul președinte al Consiliului Județean Prahova, pe contul său de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here