Foto cu caracter ilustrativ

Mai multe sesizări au curs în această seară pe adresa redacției, dar și pe rețelele de socializare. Ploieștenii reclamă un miros insuportabil în oraș, atât de puternic încât pe unii i-ar fi trezit chiar din somn.

„Miroase groaznic a cauciuc ars și, în același timp, dulceag-puturos a produse petroliere. M-a trezit din somn mirosul”, a fost unul dintre mesajele care au curs în această seară, scris de o ploieșteancă pe un grupul local de Facebook „STOP poluării orașului Ploiești”.

Sesizările au curs din aproape toate cartierele orașului. În timp ce unii cetățeni au făcut reclamații pentru zona străzii Romană din Ploiești, alții au alertat autoritățile cu privire la mirosul din cartierul Vest.

Persoanele care ne-au contactat cu privire la această problemă ne-au spus că au sunat la dispeceratul primăriei. Răspunsul primit a fost că sesizarile înregistrate vor urma să fie trimise autorităților competente.

Nu este prima oară când ploieștenii reclamă astfel de situații. Solicităm și de această dată organelor abilitate să ia măsurile ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here