Mişcare de ultimă oră în Comitetul Executiv Naţional (CEXN) al celor de la Partidul Social Democrat (PSD). România TV anunţă că şedinţa social democraţilor a început cu 30 de minute întârziere. Motivul a fost unul extrem de important.

 

Mihai Tudose şi Liviu Dragnea au avut o întâlnire între patru ochi în încercarea de a se împăca şi a stinge scandalul. Totul se va decide însă în următoarele ore, anunţându-se un CEX mai fierbinte ca niciodată.

Citește și: Ce spune premierul Mihai Tudose înainte de CEx

Premierul Mihai Tudose a declarat că le-a transmis foarte clar colegilor din PSD încă de la instalarea în funcţie că “prima zi la Palatul Victoria este prima din ultimele”, întrebat, luni, de presă ce va face în varianta retragerii sprijinului politic de către Comitetul Executiv Naţional al partidului.
“În fiecare zi ne ducem acasă, nu ? Eu am spus-o colegilor foarte clar, prima zi la Palatul Victoria este prima din ultimele”, a declarat Mihai Tudose, luni, înainte de şedinţa CExN al PSD, întrebat de presă dacă este pregătit “să plece acasă” dacă i se va retrage sprijinul politic.

Sursa: www.stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here