Noi detalii ies la iveală despre crima terifiantă din comuna Bătrâni, unde o femeie a fost găsită carbonizată în casă, iar în urma verificărilor anchetatorii au stabilit că femeia deja fusese ucisă când a fost incendiată. Principalul suspect al crimei este Gheorghe B., în vârstă de 63 de ani, concubinul victimei, Mihaela B., în vârstă de 59 de ani.

Femeia era din Huși, însă în trecut a locuit și în orașele prahovene Câmpina și Băicoi. L-a cunoscut pe Gheorghe în urmă cu aproximativ două luni, la tratament la un sanatoriu, ambii suferind de depresie, din cauza unor divorțuri. Gheorghe a luat-o pe Mihaela să locuiască împreună la casa lui din Bătrâni, iar o perioadă părea că nu au nicio problemă, ba din contră erau foarte afectuoși unul cu celălalt.

Ultima dată Mihaela a fost văzută de o vecină care a ajutat-o să planteze cartofi, care a povestit că nu i s-a părut nimic ciudat în acea zi. Duminică, de Sf. Constantin și Elena, însă, vecina a primit un mesaj pe telefon de la Gheorghe în care acesta îi spunea “Răul a fost făcut făcut. Rugați-vă pentru sufletul meu”. Femeia mai povestește că l-a apelat imediat pe bărbat, dar deja avea telefonul închis, la fel ca și victima.

Bărbatul a fost văzut la primele ore ale dimineții de astăzi prin sat, iar vecinii i-au spus că i-a luat foc casa, însă el le-ar fi răspuns că nu îl mai interesează nimic. Vecinii sunt de părere că femeia a fost omorâtă vineri seară, sau sâmbătă, în timpul zilei, lucru care se va afla cu certitudine de abia după finalizarea necropsiei. Totodată, atunci se va afla cu exactitate și modul în care a fost omorâtă femeia.

Înainte de weekend, Gheorghe s-ar fi întâlnit cu vecini prin sat cărora le-ar fi spus că l-a părăsit și ultima iubită, Mihaela, astfel că o posibilă explicație a crimei ar putea fi un acces de furie din partea bărbatului din cauza despărțirii.

Mihaela avea un băiat din prima căsătorie care se pare că este stabilit în Olanda, la fel ca și concubinul are care un copil din altă căsnicie.

Gheorghe este în continuare de negăsit, iar vecinii spun că mai mult ca sigur s-a sinucis după ce și-a ucis partenera de viață. Se pare că bărbatul este fost cadru militar și ar fi lucrat la o unitate militară din Sibiu.

Casa a ars în totalitate, singurul lucru care se mai poate vedea fiind soba, după cum puteți observa și în imaginile de mai jos de la fața locului. Poliția face cercetări pentru distrugere și omor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here