Publicația noastră a intrat în posesia unor note informative potrivit cărora fostul șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, comisarul șef Constantin Furtună și subalternul său direct comisar șef Emanuel Saghel, șef Serviciu Combaterea Finanțării Terorismului și Spălării Banilor protejau interlopi din Ploiești care activau în sfera infracțiunilor financiare și de criminalitate organizată, în afaceri cu produse petroliere dar și substanțe psihotrope.
În aceste informări mai apar și alte persoane suspectate de trafic de persoane și de droguri care acționau în localitatea Mizil, de asemenea aflate sub protecția celor doi ofițeri.

Totodată, în informări apare și numele lui Gabriel Crângașu, nașul ofițerilor Emanuel Saghel și Adrian Rădulescu. Cei doi ofițeri sunt trimiși în judecată într-un dosar instrumentat de DNA Ploiești și sunt cercetați în prezent tot de DNA într-un dosar penal alături de Constantin Ispas, fost șef al Direcției Generale Anticorupție Ploiești, pentru constituire de grup infracțional organizat, trafic de influență și efectuarea de operațiuni financiare incompatibile cu funcția.

Gabriel Crângașu a fost sprijinit de finii Saghel și Rădulescu încă din anul 2002, când potrivit unei reclamații a fost ajutat de cei doi să câștige licitația pentru Complex Ștrand Bucov.

Rămâi pe Incomod, vom publica în exclusivitate rapoartele informative.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here