fbpx
luni, mai 29, 2023

O femeie din Câmpina, reclamată de ginere că și-a obligat fiica să se prostitueze

Citește Și

- Advertisement -

O prahoveancă, acuzată că și-a obligat fiica să se prostitueze, a fost condamnată la închisoare cu suspendare de Judecătoria Câmpina. Femeia a fost dată pe mâna justiției chiar de către ginerele său.

Judecătoria Câmpina a finalizat un dosar în care două femei din localitate au fost trimise în judecată pentru proxenetism. Elena Neculae și Elena Toma au fost condamnate pe fond la câte doi ani de închisoare cu suspendare, iar ca pedeapsă suplimentară au fost condamnate să presteze muncă în folosul comunității pe o perioadă de 120 de zile, în cadrul Primăriei Câmpina sau Parohiei „Naşterea Maicii Domnului” Câmpina. Decizia Judecătoriei Câmpina nu este definitivă.

- Advertisement -

Conform rechizitoriului, Elena Neculae a fost deferită justiției după ce ginerele său a denunțat-o la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina. Bărbatul a povestit că știe că iubita sa este obligată de către mamă să întrețină relații sexuale cu bărbați, contra cost. Bordelul era improvizat într-un apartament din Câmpina, închiriat de Elena Toma, care primea și ea bani pentru închirierea unei camere unde tânăra se întâlnea cu clienții.

”Începând cu anul 2014, E.E.G a realizat că N.F.R practică prostituța în perioadele în care acesta era plecat din țară, fiind conducător auto. Astfel, la sfârșitul anului 2014, invocând unele neînțelegeri, NFR a părăsit locuința unde conviețuia cu EEG și s-a mutat la domiciliul mamei sale, inculpata N.E. Începând cu anul 2015 și până în noiembrie 2017, N.E a determinat-o în mod constant și i-a înlesnit fiicei sale să presteze servicii sexuale remunerate cu diferite persoane de sex masculit, N.E fiind și cea care-i identifica și intermedia legătura cu aceștia”, se arată în rechizitoriul procurorilor.

Conform sursei citate, tot mama era cea care negocia prețul pentru fiecare client pe care îl trimitea fiicei sale, iar femeia oprea un comision. O parte din bani ajungeau și la Elena Toma, femeia care punea la dispoziție apartamentul său din Câmpina, transformat în bordel. Procurorii susțin că în Câmpina, Elena Toma era cunoscută pentru faptul că își închiria apartamentul prostituatelor care nu aveau unde să se întâlnească cu clienții. Pentru acest serviciu, femeia cerea sume modice, între 10 și 15 lei pentru ”ședință”.

- Advertisement -

Anchetatorii susțin că pentru fiecare client, mama care își obliga fiica să se prostitueze, percepea o taxă care varia între 50 și 100 de lei. Aceasta a fost trimisă în judecată în mai 2019 de către procurori și a fost condamnată de Judecătoria Câmpina în data de 14 noiembrie 2019.

Decizia judecătorilor câmpineni nu este definitivă și poate fi atacată la instanța superioară.

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

VIDEO Cultură de canabis, descoperită de polițiștii prahoveni

Polițiștii BCCO Ploiești au descoperit o cultură de canabis în subteranul unei clădiri. Anchetatorii au mers în percheziție la...

Mai Multe Articole Ca Acesta