Compania care produce Coca-Cola a anunțat oficial că nu întrerupe producția și relațiile comerciale pe care le are în Rusia, în ciuda invadării Ucrainei. În consecință, Anton Herashchenko, consilier al Ministerului de Interne al Ucrainei, le-a cerut joi tuturor ucrainenilor să nu mai consume produse Coca-Cola și a solicitat închiderea fabricii pe care compania o deține în această țară, informează Agenția de presă ucraineană UNN.

„Fac un apel către proprietarii celor mai mari lanțuri de retail din Ucraina: Vă rog să rupeți toate contactele cu Coca-Cola începând de mâine! Vă puteți închide fabrica din districtul Brovary din regiunea Kiev, mâine, a anunțat Anton Gerashchenko.

„Toate instalațiile operaționale, de producție și logistică ale Coca-Cola din Rusia funcționează. Suntem pe deplin responsabili față de parteneri, societate și miile de angajați din Rusia. Prioritatea noastră principală este siguranța angajaților noștri”, a anunțat compania conform agenției de presă rusă TASS.

Coca-Cola Hellenic Bottling Company AG (Coca-Cola HBC) este principala companie de producție și distribuție de băuturi pentru Compania Coca-Cola din Europa și parte a sistemului Coca-Cola.

Coca-Cola HBC AG operează în 28 de țări și deservește o populație de 595 de milioane de locuitori.

Coca-Cola HBC Rusia deține 10 fabrici de producție de băuturi răcoritoare și sucuri în Moscova și regiunea Moscova, Sankt Petersburg, Samara, Ekaterinburg, regiunea Rostov, Novosibirsk, Krasnoyarsk și Vladivostok.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here