fbpx
duminică, mai 26, 2024
spot_img

O tânără din Câmpina a fost luată pe sus și violată de doi interlopi – Mărturia victimei. FOTO. EXCLUSIV

Citește Și

- Reclamă -

Tragedie pentru o familie din Câmpina! O tânără de 19 ani a fost lovită, amenințată și violată de doi interlopi periculoși. Incidentul s-a petrecut vineri spre sâmbătă la clubul IRA, fata fiind practic luată pe sus și dusă la un hotel din apropierea localității, unde a trecut prin momente groaznice, fiind nevoită să accepte abuzurile sexuale ale interlopilor, sub presiunea amenințărilor.

Tânăra, a cărei identitate o vom proteja din motive lesne de înțeles, a vorbit cu reporterii noștri și a povestit cu lux de amănunte drama prin care a trecut. Pe scurt, fata a mers vineri noapte la Club IRA din Câmpina, în jurul orei 2.00, însoțită de doi prieteni, acolo întâlnindu-se cu un bărbat din Băicoi pe nume Voinea zis ”FF”pe care îl cunoștea dintr-un grup de prieteni. Acesta a chemat-o pe tânără în repetate rânduri în afara localului pentru a discuta, fata susținând că a ieșit pe motiv că individul era băut și nu se înțelegea cu el. La ultima ieșire, când nici nu a mai fost lăsată să intre în discotecă, fata povestește că individul i-a luat telefonul mobil și portofelul din mână și le-a păstrat la el în buzunar. Între timp, la club și-a făcut apariția un alt interlop periculos zis ”Pitulă” (probabil este vorba despre Răzvan Drăgușin, cunoscut în Câmpina pentru violențele sale), prieten cu primul, care a chemat un taxi, obligând-o pe fată să se urce și să meargă cu el și cu Voinea. Fata susține că au dus-o la hotelul Bavaria, de la ieșirea din Câmpina, unde au bătut-o, au amenințat-o și au forțat-o să întrețină relații sexuale. Spre dimineață, în jurul orei 9.00, când au adormit cei doi bărbați, tânăra spune că a reușit să își recupereze bunurile și să fugă.

- Reclamă -

Potrivit informațiilor obținute de reporterii Incomod, cei doi indivizi, ”FF” și ”Pitulă” sunt cunoscuți în Câmpina ca având antecedente penale, fiind cercetați în trecut pentru proxenetism și alte fapte.

În continuare, vă prezentăm pe larg mărturia tinerei:

”Am fost vineri spre sâmbăta la Club IRA din Câmpina în jurul orei 2.00, cu prietena mea și cu prietenul ei. Am ajuns la discotecă, toate bune și frumoase, am stat 10 minute, un sfert de oră, după care a apărut un om pe nume Voinea și a încercat să stăm de vorbă. Am vorbit câteva minute, după aceea m-a scos afară sub pretextul că vrea să vorbim despre fostul meu prieten. Eu îl cunoșteam din anturajul în care am fost în trecut, dar nu aveam nicio legătură cu el. Am intrat iar în discotecă , am mai ieșit o dată afară tot cu el, tot sub pretextul să vorbim despre fostul prieten. Era foarte beat, nu prea mă înțelegeam cu el. Când am ieșit ultima dată afară, nu m-a mai lăsat să intru în discotecă, mi-a luat telefonul și portofelul din mână și le-a băgat la el în buzunar. Eu i-am tot spus să mi le dea și nu a vrut. După aceea a venit un alt prieten de-al lui la discotecă, tot un interlop zis Pitulă, a ieșit și el afară, au stat puțin de vorbă, dar nu prea am înțeles ce au vorbit că vorbeau foarte încet, iar după câteva minute a apărut un  taxi chemat de Pitulă. Voinea m-a scos în afara curții discotecii, acolo unde a venit taxiul. Eu nu am vrut să intru în taxi și m-au băgat forțat, m-au luat pe sus. Am plecat de la discotecă, am mers la un hotel Bavaria, am intrat decât eu cu Voinea și Pitulă a rămas în taxi. După asta am intrat la recepție, Voinea a comandat o sticlă de vin și nu avea bani să plătească nici băutura, nici camera și mi-a luat mie banii din portofel. Ulterior, ne-am dus în cameră, el a pitit cheia într-un ghiveci de flori, dar și telefonul și portofelul, undeva prin baie. S-a dezbrăcat și la scurt timp l-a sunat pe Pitulă să îi aducă țigări și după a venit și el în camera. Au început să tragă de mine, m-au dezbrăcat cu forța.. După ce m-au dezbrăcat, m-au luat de pe canapeaua pe care stăteam, m-au tras în pat și mi-au zis să întrețin raporturi sexuale cu ei, am refuzat și în secunda doi Pitulă mi-a dat două palme. Mi-a fost frică și nu am mai avut ce să fac. Între timp au scos și un cuțit, cu care mă amenințau și în taxi, și îl plimbau pe corpul meu ca să mă sperie. Pitulă a stat tot timpul cu cuțitul lângă el și eu nu puteam să mă ridic pentru că imediat îl lua și mă amenința. Asta a durat până pe la vreo 9 dimineața, Pitulă a ieșit din cameră, s-a dus să își ia o cafea și o bere din câte îmi amintesc, lăsând ușa deschisă, iar când s-a întors a adormit. Eu am mai stat cu Voinea cam o jumătate de oră – o oră, până când a adormit și el. De abia după ce au adormit, am reușit să plec pentru că au uitat ușa deschisă, fiind foarte beți. Am reușit să găsesc telefonul și portofelul și am plecat spre casă. Nu am făcut reclamație imediat la poliție pentru că eram foarte speriată, ieri am făcut plângere.”, a povestit fata reporterilor noștri.

- Reclamă -

Oficiali din cadrul Poliției Câmpina au precizat că în momentul de față există o anchetă în lucru pe marginea acestui caz. Cei doi bărbați sunt audiați, urmând să se stabilească dacă datele prezentate de victimă în reclamație se confirmă.

Tânăra a pus la dispoziția reporterilor noștri o fotografie în care se pot vedea vânătăile de pe mână, cauzate în urma agresiunilor la care a fost supusă:

WhatsApp-Image-20160628 (4)

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

3 COMENTARII

  1. Suge pixu, scapa.. Trebuia imediat dupa, sa o duca la medicina legală, sa o examineze.
    Ăștia doi sunt versați, stiu cum sa pună problema.
    Cand trăia ion nebunu, era sub fostul Gulliver un bar, fugea pitula asta de ion de rupea pământul.
    App, sotia lui e polițistă. A păcălit o sa se lase de meserie si sa fuga în Anglia la furat(bănuiesc, nu cred ca lucrau la kfc)

  2. fetita…medicina legala si martori…pt ca sunt, camera inchiriata de ei …si politia in capul lor de idioti ! …interlopi…hai sictirrr …

  3. Cam cat de speriata a fost individa reclamanta? intr-atat incat sa trimita mesaj pe fb unuia dintre cei doi reclamati gen: ” ce faci? te-ai trezit ?” si cu pupicul aferent, a doua zi dupa presupusul viol? exista dovezi clare in sensul acesta, daca politia isi va face datoria, se va demonstra ca aceasta individa a fost instigata sa faca aceasta reclamatie si ca „violul „a fost de fapt o noapte de amor,mult asteptata de catre reclamanta.Se mai poate demonstra ca domnisoara reclamanta are un istoric al intalnirilor cu „interlopi”,insurati ,cu cel putin 20 de ani mai in varsta decat ea si nu in ultimul rand cu situatie financiara buna.Nu incurajez violenta si sunt de acord sa fie pedepsiti drastic cei care comit astfel de fapte,dar deasemenea sa fie pedepsite si persoanele care fac declaratii mincinoase, sau cele care instiga alte persoane sa le faca. Nu ramane decat sa speram ca justitia isi va face datoria si ca va fii pedepsit cel care merita.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Spionul arestat pentru trădare organiza evenimente culturale cu tema: ”Spionul James Bond”

În zilele mai libere, când nu spiona obiective militare în Delta Dunării pentru ruși, ploieșteanul Alexandru Piscan organiza spectacole...