Oreste Teodorescu va fi audiat luni la DIICOT Ploiești într-un dosar de trafic de droguri. Joi, 12 iulie, la DIICOT Ploiești au fost audiați în calitate de martori creatorul de modă Răzvan Ciobanu și criticul de modă Raluca Bădulescu.

CITEȘTE și VIDEO-Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a ieșit de la audieri de la DIICOT Ploiești

VIDEO-Criticul de modă Raluca Bădulescu a ieșit de la audieri de la DIICOT Ploiești

VIDEO-Un cunoscut creator de modă, alături de alte vedete, martor la DIICOT Ploiești într-un dosar de trafic de droguri

Într-o postare pe facebook, Oreste Teodorescu spune că luni va nerge la DIICOT Ploiești pentru a vedea despre ce este vorba. Iată postarea acestuia de pe rețeaua de socializare:

”Hai ca au pitrocit-o mult…

In 2003 când îl torpilam cu același aplomb pe Adrian Nastase, am fost chemat la audieri la Parchet fiind suspectat ca am întreținut raporturi cu minore din Republica Moldova. Presa obedienta a titrat atunci ca sunt locotentul lui Nuțu Camataru… evident ca era o făcătură ordinara menită sa ma compromită. Astăzi Ciuma Roșie încearcă același scenariu stupid, iar site-ul al cărui patron este Pandele, printul Consort al Ciumafaiei Roz, Firea publica mizeria asta:

Luni voi merge la DIICOT Ploiești sa văd despre ce este vorba !

Înțeleg ca e un război total! Foarte bine, mi l-am asumat și merg mai departe! Fără mila! Fără prizonieri ! ca sa citez un spagasin obedient pupător de fese infracționale !”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here