Anchetatorii au refăcut modul de operare al celui pe care-l consideră criminalul celor două fete dispărute din Caracal.

Potrivit unor surse din anchetă, bărbatul le-ar fi tranşat pe adolescente în pridvorul casei, după care le-ar fi descompus resturile umane cu acid scos din bateriile unor autoturisme.

Ulterior, resturile rămase au fost înhumate în gropi de pe teritoriul celor 1.500 de metri pătraţi ai proprietăţii, gropi pe care le-a betonat. Întreaga curte este săpată în cursul zilei de vineri, 26 iulie, cu utilaje aduse de anchetatori. În acelaşi timp, poliţiştii au găsit sub casa suspectului un buncăr, pe care bărbatul l-a săpat special pentru a-şi ascunde ustensilele cu care şi-a tranşat victimele.

Anchetatorii au descoperit zeci de fragmente de oase precum şi saci cu carne în frigider, despre care se presupune că este umană. Medicina Legală investighează acum toate aceste probe.

Principalul suspect este căsătorit şi are patru copii. Restul familiei locuieşte în Italia, iar Dincă era considerat de vecini un om bun. „Îl cunosc de când eram copil, un om respectuos, saluta, ce să vă zic, un om care nici prin cap nu-ţi trecea că ar putea să facă asta. Îşi luase de curând o dubă, se ocupa cu târgurile, cumpăra dintr-o parte şi vindea în alta: păsări, porumbei, ce-i cădea la mână ieftin, cumpăra şi vindea în alte târguri“, spune unul dintre vecini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here