Ai o afacere în Ploiești? Te ajutăm să supraviețuiești crizei generate de coronavirus!  

Pentru că multe firme sunt nevoite să își suspende activitatea sau să o “relocheze”, Ziarul Incomod vine în sprijinul lor!

Vă vom ajuta să vă promovați afacerile gratuit, prin reclame pe site-ul nostru, dar și pe pagina noastră de facebook. Toate costurile de producție a reclamelor vor fi suportate de noi.

Poate mai mult ca oricând, în perioada aceasta avem nevoie de ceva dulce să ne bine-dispună. Cofetăria ILY din Ploiești ține cont și de cei mai puțin norocoși și în fiecare seară, la finalul programului, oferă gratuit produsele care nu au fost vândute.

“În fiecare seară după ora 18:00 (ora închiderii) veți găsi în acest colț produse pe care noi le oferim gratuit celor care au nevoie.

Astfel, cei mai puțin norocoși dintre noi pot să se bucure de produsele noastre rămase peste zi și în același timp clienții noștri pot fi siguri în fiecare zi de prospețimea acestora.
Cu dragoste de oameni,așa să ne ajute D-zeu!”, spun reprezentanții cofetăriei.

Totodată, în această perioadă, cofetăria ILY livrează gratuit în Ploiești:

“Știm că este o perioadă în care vom evita cu toții aglomerațiile, magazinele.

Dar ce zici dacă Patiseria ILY vine acasă la tine‼️

Dacă vrei să îți îndulcești ziua, sau să îți sărbătorești o persoană dragă ție și să dai valoare timpului petrecut acasă, contactează-ne!”, mai spun reprezentanții patiseriei ILY.

Dacă aveți nevoie de promovare, nu ezitați să ne căutați fie pe pagina de facebook, fie pe mail-ul [email protected]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here