perchezitii dna

Polițiștii efectuează în această dimineață 17 percheziții pentru destructurarea unei grupări infracționale specializată în comiterea de contrabandă. Mai multe persoane, din municipiile Reghin și Târgu Mureș, sunt bănuite că ar fi constituit o rețea ilegală de distribuție de țigarete netimbrate și alcool nefiscalizat.

“La această oră, polițiștii din Mureş, sub coordonarea Direcției de Investigare a Criminalității Economice–I.G.P.R., efectuează 17 percheziții domiciliare, pe raza județelor Mureș și Bistrița, la persoane bănuite de contrabandă cu țigări și alcool.

În această dimineaţă, poliţişti ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureş, sub coordonarea de specialitate a Direcției de Investigare a Criminalității Economice – I.G.P.R., efectuează 17 percheziţii pe raza judeţelor Mureş și Bistrița Năsăud.

Perchezițiile domiciliare sunt desfășurate pentru destructurarea unei grupări infracționale specializată în comiterea de contrabandă cu ţigări şi alcool.

Cercetările sunt efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reghin, fiind vizată activitatea infracțională a unei societăți comerciale și a șapte persoane bănuite de comiterea de infracțiuni.

La acțiune participă 35 de poliţişti ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice și ai Serviciului de Investigaţii Criminale – I.P.J. Mureş, precum și 20 de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Mureș și Brigăzii Mobile de Jandarmi Târgu Mureș.

În fapt, mai multe persoane, din municipiile Reghin și Târgu Mureș, sunt bănuite că ar fi constituit o rețea ilegală de distribuție de țigarete netimbrate și alcool nefiscalizat.

Produsele accizabile ar fi provenit din județul Bistrița, de la alţi antrepozitari decât cei autorizaţi, iar comercializarea acestora s-ar fi realizat pe raza județului Mureș.

Activitățile beneficiează de suportul de specialitate al Direcției de Informații și Protecție Internă”

se arată într-un comunicat pe site-ul Poliției Române.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here