Medicul Mircea Beuran va fi adus la sediul DNA pentru audieri după perchezițiile de azi dimineață. Procurorii anticorupţie au făcut percheziţii la locuința medicului Mircea Beuran şi la Spitalul Floreasca. Beuran este vizat de un dosar penal pentru luare de mită. Plângerea a fost făcut de deputatul USR Emanuel Ungureanu.

“Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, săvârșite pe parcursul anului 2018.

În cursul zilei de 13 februarie 2020, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare la două adrese situate în municipiul București, dintre care una la sediul unei instituții publice.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, transmite DNA, printr-un comunicat de presă.

Mircea Beuran a fost şeful Secţiei de chirurgie de la Spitalul Floreasca, el fiind demis în luna ianuarie, după ce o femeie a decedat în urma unor arsuri suferite pe masa de operaţie.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here