La această oră, polițiștii din Prahova și cei ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române efectuează 11 percheziții la persoane bănuite de infracțiuni de furt calificat și proxenetism. Opt persoane vor fi fost conduse la sediul poliției. Potrivit unor surse, perchezițiile sunt efectuate în Bărcănești și în Târgșorul Vechi.

La această oră, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale din I.J.P. Prahova efectuează 11 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat și proxenetism. Toate descinderile au loc în localități de pe raza județului.

Din cercetări, a rezultat faptul că, începând cu luna noiembrie a anului trecut, persoanele bănuite ar fi sustras, în repetate rânduri, bunuri din societăți comerciale situate într-un parc comercial din județul Prahova. Acestea constau în cabluri de cupru, piese de la diverse utilaje, unelte electrice, precum și 2,5 tone de motorină. Potrivit surselor amintite mai sus, este vorba despre Parcul Industrial Ploiești.

Prejudiciul este estimat, la acest moment, la aproximativ 70.000 de lei.

Totodată, persoanele în cauză sunt bănuite și de acte de proxenetism săvârșite pe raza județului, atât ”la stradă”, cât și prin plasarea prostituatelor direct la clienți.

Opt persoane vor fi fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

La percheziții participă și jandarmi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here