UPDATE

Deși surse oficiale din cadrul Parchetului Militar au declarat pentru ziarul Incomod că sunt vizați ofițeri ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova, reprezentanții IJJ Prahova dezmint informația și transmit că “la nivelul I.J.J. PRAHOVA, nu sunt jandarmi implicați în această cauză”.

Totodată, un jandarm este audiat la ora actuală, acesta fiind subofițer în cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Ploiești, instituție subordonată Jandarmeriei Române, nu Inspectoratului Județean de Jandarmi Prahova.

UPDATE

Potrivit unor surse apropiate de anchetă, în dosar ar fi vizați ofițeri ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Prahova.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Șapte percheziții sunt în desfășurare în acest moment în Prahova, potrivit unor surse judiciare citate de G4Media. În dosar ar fi vizate 25 de persoane, printre care și jandarmi, într-un dosar coordonat de Parchetul de pe lângă Curtea Militară de Apel.

Procurorii militari îi acuză pe suspecți de luare și dare de mită, abuz în serviciu, tăinuire și fals intelectual. Suspecții ar fi falsificat documente pentru autoturisme înmatriculate în Bulgaria. Aceștia le vindeau către terți din România fără să aibă cărțile de identitate ale mașinilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here