Foto cu caracter ilustrativ

Sâmbătă, polițiști din cadrul Secției nr. 3 Ploieşti au desfășurat o acțiune în piața agroalimentară ,,Aurora Vest”, în vederea prevenirii și combaterii comerțului ilicit, a cerșetoriei și a consumului de băuturi alcoolice în locuri publice.

Au fost verificate patru societăți comerciale și au fost aplicate zece sancţiuni contravenționale, în valoare de 3.200 lei. Totodată, au fost confiscate bunuri de 240 lei și a fost constatată o infracțiune de comercializare de produse purtând o marca identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Și polițiștii Secției nr. 4 Ploiești au acționat în zona Complex Comercial Big – Gara de Sud – Piața 1 Decembrie 1918, pentru prevenirea şi combaterea infracțiunilor și a activităţilor ilegale de comerț. Au aplicat opt sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.080 lei.

Sâmbătă, polițiștii din Vălenii de Munte au desfășurat o acțiune în piața agroalimentară din oraș, pentru prevenirea și combaterea activităților ilegale din domeniul comerțului. Au verificat 16 societăți comerciale, au controlat 28 de autovehicule și au aplicat 15 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.465 lei.

Duminică, în intervalul orar 10-13, polițiști ai Secției nr. 1 Ploiești au organizat și desfășurat o acțiune în Oborul din municipiu, pentru prevenirea şi combaterea comerțului ilicit. Au fost verificate șapte societăți comerciale, a fost constatată o infracțiune de comercializare de produse purtând o marca identică sau similară cu o marcă înregistrată și au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.040 lei (bunuri confiscate de 920 lei).

Sursa: Poliția Prahova

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here